linasskatter.blogg.se

I denna blogg kommer ni få följa mina älskade (s)katter och deras vardag.

Veterinärbesök

Kategori: Decibel

I dag var vi vid veterinären med Decibel som skadat en tass. Eller en del av trampdynan rättare sagt. Jag märkte det i fredags när hon kom in. Hon undvek att stödja på vänstra framtassen och slickade på den enhet än vanligt.
(null)

(null)

Veterinären sa "vilken fin svart katt" och vi kunde så klart inte annat än hålla med. Han kollade på tassen och även om Dessie inte gillade det så tog hon det med ro som vanligt (inte som Miranda som försöker ha ihjäl alla i rummet när vi är vid veterinären). 

Domen blev salva som ska smöras på såret morgon och kväll, samt tratt tills det läkt för att undvika att hon slickar på såret och det blir infekterat. Ni förstår säkert hur missnöjd hon är, men hon är bra på att hantera tratten. Hon gick in i lite saker först men kom ganska fort på hur hon skulle göra för att kunna hoppa upp på möbler och så. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Miranda var framme och inspekterade Dessie när hon kom hem men har sen inte brytt sig om trattkatten nämnvärt. Doris däremot svansar efter som vanligt och vill helst av allt bara att Dessie ska acceptera sitt öde som Doris BFF. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: