linasskatter.blogg.se

I denna blogg kommer ni få följa mina älskade (s)katter och deras vardag.

Juleklapp

Kategori: Decibel & Miranda Li

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En av julklapparna jag gav katterna i julas var en säng till dockor. Perfekt storlek även för katter. Det är så adorable när de sover i sängen att jag nästan tuppar av varje gång. Funderar på att köpa en till så de kan ha varsin 😻

(null)

Tuddiluu, guess whos back

Kategori: Miranda Li

Det är så mycket snö här just nu. Helt galet faktiskt. Det har dalat ner hur mycket som helst bara de senaste dagarna. Så här ser det ut på vår baksida:  (null)

Jag, som är snöhatare, är allt annat än nöjd och katterna är om möjligt än mer missnöjda. Jag försöker skotta plattorna med jämna mellanrum så de åtminstone har några meter snöfritt, annars sätter de inte en tass utanför dörren. Inte så att de är ute så mycket när jag skottar heller, men några minuter iallafall. Båda katterna tycker givetvis att det här vädret är riktigt tråkigt, men värst är det helt klart för virvelvinden Miranda. Hon har så mycket överskottsenergi och ingenstans att göra av den. Hon är ju lite tokig också så förut lekte hon ballerina på trappräcket. Jag blir helt nervös när hon håller på så och gick upp för trappan för att ta ner henne på säker mark. Det var inte jättepoppis och jag rev mig lite grann på henne men, men. Hon kom ner åtminstone :) 

Jag är sjuk just nu och därmed även väldigt matt så jag har inte riktigt orken att springa omkring och leka med katterna, tyvärr, så det fick bli lite lat-lek med Randis förut. Jag låg ner i soffan och viftade med hennes illgröna favoritleksak. Det höll henne igång ett tag iallafall. 
(null)

(null)

(null)

Hoppas snön smälter bort snart.