linasskatter.blogg.se

I denna blogg kommer ni få följa mina älskade (s)katter och deras vardag.

Snurriduttan

Kategori: Miranda Li

Häromkvällen låg Miranda på en av sina favoritplatser (soffryggstödskudden) och tvättade sig. Hon hade en väldigt speciell stil så jag tog fram kameran. Mitt i sin tvätt började hon så sakteliga tippa bakåt ner i soffan. Det såg så dråpligt ut och självklart fotade jag allt :)

Hon är så söt:

Sover på husse:

Grannarna skaffade en fluffig kattunge för ett tag sen och denna kattunge är verkligen intresserad av allt i vår trädgård och har även smitit in till oss några gånger. Särskilt intresserad verkar han dock vara av Miranda. Miranda är måttligt road av sin beundrare/stalker:

I går satt Miranda precis bredvid staketet och ordnade med något i gräset och då kom Lille Grå smygande på sin sida av staketet. Han ställde sig precis vid staketet och sträckte in en tass mellan spjälorna och petade på Miranda som hoppade till av förvåning. Det såg jätteroligt ut :)

Av nån anledning så är både Miranda och Decibel förvånansvärt snälla mot Lille Grå och låter honom vara i vår trädgård hur mycket han vill utan att ens försöka jaga bort honom. Det kanske beror på att han ännu är mer kattunge än vuxen?

Perfection in the way

Kategori: Miranda Li

Vi har vridit tv:n så vi kan se ifrån sängen vilket resulterat i att Mirandas favoritplats (soffans ryggstöd) hamnar mitt i vägen. Vi får alltså se perfekta Miranda samtidigt som vi ser på tv (Tunnelbanan på Kanal 5)