linasskatter.blogg.se

I denna blogg kommer ni få följa mina älskade (s)katter och deras vardag.

Busunge in action

Kategori: Miranda Li

Miranda Vs tomten

Miranda Vs garderoben

Ny skohylla till katterna

Kategori: Decibel & Miranda Li

Vår skohylla står precis vid elementet i hallen och katterna brukar ligga på alla skor och trycka sig mot elementet när det är lite kyligt ute och inne.

Det såg inte alltför bekvämt ut så jag bestämde mig för att köpa en ny, större hylla så katterna kan ligga bekvämt. Hyllan är aningens stor för vår lilla hall men vad gör väl det:

Hehe... 😊

Trött Miranda

Kategori: Miranda Li

Katterna

Kategori: Decibel & Miranda Li

Kattens dag 2016

Kategori: Decibel & Miranda Li

I centrum

Kategori: Miranda Li

Miranda älskar att vara i centrum och ligger gärna och myser och sover mittemellan matte och husse i sängen:

Black beauty

Kategori: Decibel

Kattstödet Gotland 6/11-16

Kategori: Bonuskatter

I söndags hade jag en riktigt ordentlig gosestund med fina Gottis. Hon myste sig in i min famn när jag satte mig vid henne i soffan och snurrade, bufflade och ordnade. Jättemysigt.

Hilda var på sällan tidigare skådat bushumör men jag lyckades få två bilder åtminstone

Mys-Tompa

Fröken Fräken rotar runt

Lilla bus

Kategori: Miranda Li´s upptåg

Miranda är verkligen rolig. Och tokig på alla sätt och vis. Det är aldrig en lugn stund med denna katt. Eller äh, nu tar jag i. Miranda, liksom alla andra, måste sova ibland och (tack och lov 😜) så sover katter ganska mycket så självklart är det ganska lugnt när hon sover åtminstone (om hon inte råkar rulla ner för en stol eller så).

Hur som haver. I går när jag låg nerbäddad i soffan hörde jag hur Miranda började stöka och böka med att ta sig ner i en slags kub med lock där man kan förvara saker. Jag fotade så gott det gick och självklart lyckades hon ta sig ner i kuben.

Arla morgonstund har strumpor i mund

Kategori: Miranda Li´s upptåg

I går vaknade jag vid 5 av att Miranda stökade och bökade som en galning vid byrån jämte sängen. Det är stora tunga lådor men av någon anledning envisas Miranda med att allt som oftast dra ut dom. Det är ingen lätt uppgift för en liten katt, men hon är så jädra envis att hon ALLTID lyckas.
 
I går var det strumplådan hon var ute efter och när hon väl fått upp den valde hon ut ett par svarta strumpor dagen till ära. Well, jag förstår henne. Det är inte alltför varmt på golvet i Gotlandshems lägenheter. :)
 
 

Miranda och Decibel

Kategori: Decibel & Miranda Li

 
Miranda
 
Min lilla galning :)
 
Decibel
 
 
Tidigare idag när hela famijen var på övervåningen (Daniel i sitt rum, Miranda i klädkammaren och Decibel & jag i mitt/katternas rum) så plingade det på dörren. Miranda, som är rädd för ringklockan och/eller okända människor) var inne hos Decibe och mig innan plingandet dött ut och satte sig bakom Decibel i fönstret.
Min lilla "tuffing" :)
 
 

Kattstödet

Kategori: Bonuskatter

Hilda
 
 
 
Tompa
 
Gottis
 
Fröken fräken