linasskatter.blogg.se

I denna blogg kommer ni få följa mina älskade (s)katter och deras vardag.

Miranda - Decibel

Kategori: Decibel & Miranda Li

På bilden längst ner ser ni Miranda och vår relativt nya granne. Grannen är jättemjuk, fluffig och gosig och vill verkligen, verkligen in och hälsa på vid oss. Miranda och Decibel verkar tycka att det är helt okej att hen är i vår trädgård men när hen gick mot vår dörröppning ställde sig Miranda framför och burrade upp sig. Skönt för Miranda att hon äntligen hittat nån som är mindre än henne... än så länge iallafall. Men grannen växer nog ganska snart ifatt Miranda och så är hon minstingen i kvarteret igen 😻❤️

Katter katter katter

Kategori: Bonuskatter

Först lite Tompa och Gottis. Tompa som förut var lite blyg, hälsar en nu välkommen så fort man anländer. Han är både pratglad och gosig. Jag hoppas Tompa och Gottis får ett hem ihop, då de är så söta ihop. De blev vänner från allra första stund och har varit oskiljaktiga sen dess. Tompa är alltså den grå och Gottis den sköldpaddsfärgade:

Här är de fyra kattungarna och mamman Hilda. En av kattungarna är tingad, men de andra söker ännu ett hem.

Och sist, men inte minst, har vi Aurora, Fröken Fräken och Skuggan - alla dessa tre är helt fantastiska. Den/de som får någon av dessa som familjemedlem är väldigt lyckligt lottad:

Man kan inte lyckas med alla foton 😀

Kattstödet Gotland

Kategori: Katthemsrelaterat

I morse var jag borta vid bonuskatterna igen. Det finns numera även en kattmamma med sina ungar där. De är så otroligt söta.

Här är Gottis, som inte orkade vänta på frukosten längre:

Fina Tompa:

The girls:

På de två nedersta bilderna ses Aurora, som minst sagt kan konsten att vara i vägen när man försöker skriva lite. Ett angenämt problem åtminstone :)