linasskatter.blogg.se

I denna blogg kommer ni få följa mina älskade (s)katter och deras vardag.

Simon

Kategori: Allmänt

 
Livet i fält. 
Oftast tvingar jag mig själv att stänga av det negativa och fokusera på det positiva - det som gått bra, dom vi räddat - men det är inte helt lätt när det aldrig tar slut. 
Det tar verkligen aldrig slut. 
Räddar man en så förlorar man en annan. Är man klar med ett ställe så dyker ett nytt ställe upp. Vi har hållit på i ett års tid på ett och samma ställe, det är tre katter kvar att hitta nya hem till. Det var 25 katter från början så vi har kommit en bra bit på väg men känslan av att vi från allra första början kom för sent hänger över mig hela tiden. 

(null)

Lilla Simon på bilden kunde vi inte rädda. Hade vi kommit någon månad tidigare, eller kanske någon vecka, så skulle Simon kanske ha levt i dag. Simon var uttorkad så precis innan bilden togs hade vi gett honom vatten med hjälp av en spruta. Vatten som han inte fick behålla någon längre stund. Jag höll hans lilla kropp mot min, han var så liten. Så skör. Jag kunde ha gett vad som helst för att han skulle få leva, men vi kom för sent. Två dagar senare somnade Simon in. Han somnade utan att någonsin ha fått uppleva den trygghet som alla katter förtjänar att uppleva. 

Simon, jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden 15 månader ungefär. Då hade det funnits tid att rädda dig. Vi träffades bara en gång men det räckte för att jag skulle veta att jag älskar dig. 

(null)

Jag hoppas du kände kärleken när jag höll dig i min famn. Jag hoppas du somnade in med vetskapen att du var älskad. ❤️


Simon juni 2018   -   8 september 2018