linasskatter.blogg.se

I denna blogg kommer ni få följa mina älskade (s)katter och deras vardag.

Katterna

Kategori: Decibel, Doris & Miranda

 
Doris nya favoritställe - kattgården nere. Hon är smart och håller sig i skuggan. Annars är vardagsrummet det ställe där hon trivs bäst, jag vet inte om det är för att det är svalast där eller för att det är där det nästan alltid finns någon mer så man slipper vara ensam, eller om hon gillar rummet helt enkelt. 
(null)

Vi har ju sängen i vardagsrummet och den är jättemysig har Doris märkt, då man kan få lite najs fläktvind när man ligger i sängen. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Dessie och Doris/Stor och Liten
(null)

Dessie och Randa
(null)
 
"Det är varmt, matte"
(null)

Isvatten
(null)


(null)

(null)

"Äta skinka i sängen. For real"???
(null)

(null)

(null)

Miranda bus
(null)

(null)

Doris balanserar 
(null)


I går face-buffade Doris till Miranda, som gillade läget. Sen luktade de på varandra en kort stund utan bråk eller fräs. Hon är duktig Randa. Dessie däremot fräser en del på Doris. Inte för att Doris bryr sig, men chockerande ändå. Dessie som är så lugn, trygg och stabil. 

Miranda brukar ligga på sängen eller soffan och speja ner på golvet med viftande svans och när de andra katterna och silverfiskarna minst anar det så attackerar hon uppifrån. Detta har nu Doris anammat så nu ligger hon också och lurpassar när någon av de andra katterna passerar nedanför och ser ut att vara redo för attack. Vad jag sett har hon inte genomfört en attack än; men det är nog bara en tidsfråga. Undrar vad Miranda kommer tycka om det 🙄😜

Kommentarer


Kommentera inlägget här: